Vedlikeholdstips For Det Spesielle Smykkestykket

Hvis du har en datter mellom 10 og 18 år, er dette det perfekte smykkeprosjektet for deg. Candy armbånd kan lages av en rekke perler. De kommer i lyse, neon- og pastellfarger, forskjellige former og fargerik glød i de mørke bitene. Streng dem på elastisk ledning og bind en knute.

Hvis du har metallallergi, må du kjøpe nikkelfrie smykker. Nikkel er en vanlig legering som blandes inn med edle metaller som sterlingsølv for å gjøre dem mer smidige. Sølv i seg selv er veldig flytende i sin opprinnelige tilstand og derfor ikke vesentlig nok til å formes ordentlig til smykker. Ofte tilsettes en annen legering som nikkel. Forsikre deg om at du sjekker hva du kjøper for å sikre at det er nikkelfritt.

Hvis du har et rundt ansikt, hold deg unna lange dinglende øreringer. Slike øreringer gjør at ansiktet ditt ser rundere ut og trekker oppmerksomheten bort fra flotte funksjoner du måtte ha. I stedet velger du å kjøpe små dinglende øreringer eller øreringer for et utseende som forbedrer det runde ansiktet og funksjonene dine.

Når du kjøper en diamant fra en gullsmed, må du sørge for at du forstår hva slags stein du kjøper. Ikke kjøp en stein basert på å se den mot en svart eller mørk bakgrunn. Dette er en selgers knep for å gjøre det mer attraktivt for øyet ditt. Du vil få en sannere visning hvis du også ser på det under forstørrelse.

Hvis du bruker øreringer, får ørene dine kløe eller irritasjon, må du sørge for at du kjøper nikkelfrie smykker i fremtiden. Nikkel brukes ofte i billige kostymsmykker, men det kan være veldig irriterende for noen mennesker. Se etter øreringer med solide gull- eller platinaposter for det mest allergivennlige alternativet.

Hvis du kjøper smykkene dine fra en pantelager, må du sjekke deres kvalifikasjoner. Finn ut om de har erfaring med juveler, sertifiseringer, eller om de jobber med gemologer. En pantebutikk som jobber med disse artiklene regelmessig, bør være kvalifisert til å vurdere og selge smykker til riktig pris.

Hvis du ønsker å kjøpe et par øreringer til en du er glad i, må du sørge for at de først har gjennomboret ørene! Det er en stor faux pas å hente et par nydelige kuler bare for å finne ut at de er ubrukelige. Hvis du kan, sjekk smykkeskrinet hennes, eller spør noen nær henne som kanskje kjenner moren hennes.

Hvis du ikke har råd til å betale forsendelsesgebyr for håndlagde smykker, kan du vurdere å inngå partnerskap med andre små og lokale bedriftseiere eller gullsmeder for å holde et koffertutsalg, en mini-basar eller en utstillingsnatt for detaljhandel for å skape interesse for samfunnet. Små juvelerer og håndverkere kan ha nytte av å binde seg sammen i stedet for å se på hverandre som konkurrenter. Hvis du er veldig bekymret for dette, må du bare henvende deg til juvelerer med forskjellige stiler og moter.

Å lage godteri-armbånd er mye billigere enn å kjøpe dem. Det er også et veldig morsomt håndverksprosjekt å dele med barna dine. Datteren din vil elske å bruke dem, og hun vil være stolt av å vise frem hva hun laget. Det er en ulempe skjønt. Vennene hennes vil alle at hun skal lage armbåndene sine også.

http://solvbeltebunad.com