Lær Fakta Om Smykker Gjennom Disse Tipsene

På ett nivå er det å velge og eie smykker en visceral, naturlig opplevelse. Smykker skal være vakre. Så alt du trenger å gjøre er å velge biter som appellerer til din smak eller smaken til deres tiltenkte mottakere. Det er et dypere nivå med smykker, skjønt. Å kjøpe, selge og ta vare på smykkene dine er alle prosesser som kan forbedres ved å lære noen nyttige tips. Denne artikkelen vil gi deg disse tipsene.

Sterling sølvsmykker gjør en god investering. Smykker laget av sterlingsølv holder i livet og gir uendelig eleganse. Sterling sverter, men kan raskt skinnes opp med en poleringsduk. Imidlertid kan smykker i sterlingsølv som har spesialbelegg vare i alderen uten å sverte.

Metallene i smykker kan sverte hvis de blir utsatt for fuktig luft, så du vil lagre dem på en måte som beskytter dem. Oppbevar smykkene dine i en snorpose eller i en boks som er laget for smykker. Både luft og fuktighet kan føre til farget metall. Edle metaller kan lett poleres, men ikke-edelt metall trenger en spesiell polering.

Kjøp bare smykker fra kjente forhandlere. Hvis du ønsker å kjøpe gull, sølv eller platina, må du forsikre deg om at forhandleren har et profesjonelt oppsett og at produktene deres kommer med en garanti. Ikke kjøp fra ukjente leverandører som hevder at smykkene de selger til en nedsatt pris er laget av ekte edle metaller eller edelstener, de er ofte importerte forfalskninger.

Hvis du ønsker å kjøpe motesmykker, må du sørge for å investere noen få dollar. Mens motesmykker er tilgjengelig i nesten alle design og prisklasser under solen, kjøp noe i mellomprisklassen. Hvis du går for billig, kan du ende opp med å kjøpe noe med usunne metalllegeringer eller dårligere kvalitet.

Sørg for at du vet hva du skal se etter når du kjøper platinasmykker. Platin må være minst 95% rent for at det skal betraktes som ekte platina. Hvis den er lavere, er den platina. Vær også oppmerksom på at platina kan utvikle en patina, som mange mennesker føler gir smykker et fint antikt utseende. Disse smykkene slites heller ikke og er allergivennlige.

Når du prøver å handle diamanter, må du ta deg god tid. Diamanter, i motsetning til ting som datamaskiner og biler, vil ikke gå dårlig for deg. De skal vare livet ut. Også for prisklasser som disse steinene løper, bør du ikke kjøpe dem på impuls. Ta deg god tid og lag det spesielle stykket for deg eller noen du bryr deg om.

Å kjøpe brukte smykker kan være en fin måte å utvide alternativene dine uten å bruke mye penger. Se etter salg av eiendom eller gårdsalg. Avhengig av hvor du bor, kan prisene være lavere enn antikvitetsbutikker (som bruker navnet «antikke» for å belaste litt mer). Det å surfe personlig kan være en morsom måte å finne ting du kanskje ikke hadde tenkt å lete etter.

Ved å bruke slike metoder kan du forbedre hele opplevelsen av å eie eller gi smykker. Hvert smykke samsvarer med noens spesielle smak, og å finne den rette for deg krever ingen utdannelse. Men når du lærer litt om de ikke-estetiske hensynene, kan du gjøre opplevelsene dine med å kjøpe, gi og eie smykker mer økonomiske og holdbare.